samsung
ereader

Gebruiksvriendelijk design

De gebruikerservaring van de website is van enorm belang. De bezoeker bepaalt vaak binnen 10 seconden of hij op de website blijft of niet. Voordat je een site gaat ontwerpen is het slim om een structuurschets te maken. Daarmee is het eenvoudig om de gebruiksvriendelijkheid en routing te verbeteren. Blijf hier over nadenken om de website en indeling te verbeteren. Gebruikersvriendelijkheid samen met aantrekkelijke content kan zorgen dat een bezoeker tot wel drie keer langer op jouw website blijft.

Benieuwd naar wat een krachtig webdesign voor jou kan betekenen? Het web design advies van Website forum helpt je met het realiseren van al je online doelstellingen met passend webdesign!

Responsive design

Tegenwoordig is de internetbezoeker niet meer wat hij vroeger was. Er wordt gebruikt gemaakt van een laptop, smartphone en tablet. Om te zorgen dat de website op alle platformen ondersteund wordt en de artikelen fijn te lezen zijn dien je een responsive ontwerp te creëren.

Open source of maatwerk

Vervolgens heb je de keuze om een opensource systeem te gebruiken zoals WordPress of Magento, of over te gaan op maatwerk. Het laatstgenoemde kan worden gerealiseerd door verschillende bedrijven die actief zijn in deze branche. Mocht je liever een opensource systeem gebruiken, dan kun je hier op verschillende websites meer over vinden.

Bij het ontwerpen van een website is het ook belangrijk om rekening te houden met de gebruiksvriendelijkheid voor verschillende bezoeker stromen die voortkomen uit de toegepaste online marketing campagnes.

Blocklevel.nl is gespecialiseerd in het effectief inzetten van Online Marketing. Lees onze onderstaande artikelen voor extra informatie!