samsung

Responsive website slicing

Je bent niet thuis in het slicen van responsive websites? Laat dit dan over aan een professioneel slicing bedrijf. Je ontwerp wordt dan gegarandeerd zonder fouten in HTML5 en CSS3 omgezet. Een responsive website wordt vaak ook op verschillende smartphones en tablets getest voor een optimale weergave. Door gebruik te maken van „CSS Media Queries“ kan er per schermformaat alternative CSS toegekend worden om een foutloze en duidelijke weergave op ieder schermformaat te garanderen.

PSD naar CMS

Mocht je je website eenvoudig in uw browser willen updaten doormiddel van het plaatsen van tekst, foto’s of nieuwsitems dan heb je een CMS-Systeem nodig zoals bijvoorbeeld. WordPress, Joomla of Concrete5. Er zijn bedrijven die je website ontwerp direct omzetten naar een werkend CMS.

Hoe vind ik een geschikt slicing bedrijf?

Er zijn verschillende bedrijven die PSD naar HTML aanbieden met een groot prijsverschil. Dit is ook duidelijk te zien aan de kwaliteit van de bestanden. Bedrijven in India kunnen deze dienst voor weinig geld aanbieden, echter is de kwaliteit van de code niet vergelijkbaar met dat van Nederlandse Slicing bedrijven. Ook worden er vaak extra prijzen berekend als er gekozen wordt voor extra optie’s zoals Retina optimalisatie, Javascript of dropdown-menus. Let dus goed op welke technologiën jou webdesign nodig heeft.

Terug
ereader