samsung

Bedrijfsmagazine

Het is een magazine waarbij jouw kennis en de kennis van het bedrijf gebundeld is in een boek. Het is een manier om om eenvoudig jouw positie te versterken en als expert informatie te geven omtrent aspecten die voorkomen bij in het bedrijf, maar kan ook omtrent de markt en daarbij jouw producten. Het kan het bedrijf stevig op de kaart zetten. Voor de potentiële klanten vaak een fijne manier om meer informatie te krijgen over jouw bedrijf en via een professionele manier meer te weten te komen over jouw producten en diensten, waardoor jij een streepje voor kan krijgen op de concurrenten binnen een markt!

Brochures

Brochures zijn geweldige hulpmiddelen om informatie op een professionele manier te delen aan potentiële klanten. In tegenstelling tot een magazine is een brochure kleiner en krachtiger van informatie. Vaak een luchtigere manier van communicatie met een straight to the point boodschap. Met een brochure kun je vaak mensen inspireren met resultaat of juist overtuigen van een actie om de voordelen op te noemen van een product of dienst. Je kunt er effectief gebruik van maken door de juiste communicatie boodschap erop te zetten. 

Reclamefolders 

Reclamefolders zijn een zeer geschikte manier die vaak voorkomt bij promotiemateriaal. De rendement van reclamefolders ligt aanzienlijk hoog, ondanks dat de online platformen steeds bekender worden. Hierbij worden sterke boodschappen naar de klant gecommuniceerd en vooral bij de oudere generatie nog steeds een bekende manier van het winnen van informatie. Momenteel nog een bekende vorm van promoten, maar hoe zal dit zijn over een aantal jaar? Hier kunnen wij helaas geen antwoord opgeven, maar snel verdwijnen doen ze zeker niet!

Tip: Mocht jij nog op zoek zijn naar leuk promotiemateriaal voor medewerkers of klanten, dan raden wij een kalender met de uitstraling van het bedrijf aan. Deze vorm blijft populair bij bedrijven om te geven aan de klanten!

Catalogus

Heb jij een bedrijf met vele producten of diensten? Dan is een een catalogus ideaal om dit te presenteren in een groot overzicht aan potentiële klanten. Hiermee kun jij het bedrijf tentoonstellen met betrekking tot prijzen, technische details en alles wat klanten nodig hebben om interesse te hebben! 

Terug
ereader