samsung

Samenwerken

Heb je interesse in een samenwerking met Block Level, dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij staan altijd klaar om te luisteren naar mogelijkheden van zakelijke bedrijven. Zo is het mogelijk om een advertentie te plaatsen, mits het matcht met onze onderwerpen. Neem contact met Block Level op en zullen we de mogelijkheden bespreken. 

Advertentie plaatsen

Op onze website zijn diverse mogelijkheden te vinden van adverteren. Zo zijn er banners te zien waar een advertentie in geplaatst kan worden van jouw dienst op product. Het is ook mogelijk om een linkje toe te voegen aan de tekst door middel van een anker. 

Wilt u adverteren op Block Level, laat dan een bericht achter via het onderstaande contactformulier. Geef aan waarvoor de advertentie is, voor hoelang, welke plek, ankertekst en link. 

Gastblog plaatsen

Heb jij een artikel geschreven en zou je die graag willen plaatsen op Block Level, dan is dit zeker mogelijk. De tekst dient te gaan over dezelfde ontwikkelingen als de hoofdonderwerpen. De artikelen mogen een linkje bevatten, maar dan vragen wij natuurlijk een link terug volgens onze voorwaarden. Geef bij de opmerkingen aan welk onderwerp jij in gedachte had en zullen samen de voorwaarden bespreken. 

Contactformulier 

Ben je geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden of heb je iets anders in gedachten, neem dan contact met ons op!  Laat de volgende informatie achter door het contactformulier in te vullen: 

Naam 
Bedrijfsnaam
Webadres
Mailadres 
Product
Soort vraag of samenwerking
Korte uitleg over jouw idee
Telefoonnummer

Block Level zal zo spoedig mogelijk reageren op de ontvangen aanvraag! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
ereader