samsung

Bol.com

Als je het hebt over online verkoop in Nederland dan heb je het over Bol.com. Bol.com is namelijk een soort marktplaats waar grote en kleine aanbieders samenkomen. En dit is heel slim want zo beperkt deze speler zich niet tot één branche, maar tot werkelijk iedere branche. Gelukkig is het ook voor jou mogelijk om je producten via Bol.com aan te bieden.

Waar voorheen veel mensen op Google zochten naar wat ze nodig hadden, komt het nu steeds vaker voor dat ze direct naar Bol.com surfen. Door niet vindbaar te zijn op Bol.com loop je dus risico dat je veel potentiële klanten mist. Dat is al helemaal zonde als jouw concurrenten wel verkopen via Bol.com. Het gaat dus niet alleen om de omzet die je misloopt, maar ook om de concurrenten die deze omzet juist dubbel pakken.

Zo werkt het!

Misschien vraag je je na het lezen van deze blog af: hoe werkt verkopen via Bol.com? Daar hebben wij antwoord op! Het is vrij gemakkelijk. Je begint met het aanmaken van een verkopersaccount, let er hierbij goed op dat alle gegevens juist zijn ingevuld. Vervolgens plaats je de producten en ben je al klaar om te verkopen. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met de eisen van Bol.bom, deze kunnen namelijk afwijken van de eisen van jouw webshop. Een voorbeeld van die eisen is dat het product de volgende dag in huis moet zijn

Digital agency Traffic Today

Wil jij graag nog meer informatie over het verkopen op Bol.com? Lees dan eens de blog van Traffic Today. Zij geven daarin nog meer informatie over hoe het precies in elkaar zit. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met één van de specialisten van Traffic Today!

Terug
ereader